EN

TÜRKİYE UZAY AJANSI BAŞKANLIĞININ WEB SİTESİ 1. OLDU

Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin YILDIRIM’a, TÜRKSAT A.Ş Genel Müdürü Hasan Hüseyin ERTOK 19. Altın Örümcek Ödülü Plaketini takdim etti.

19. ALTIN ÖRÜMCEK ÖDÜLLERİ


2002 yılından bu yana, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projeleri ödüllendiren Altın Örümcek Ödülleri’ne, bu yıl 25 Ocak 2021 – 31 Mart 2021 tarihleri arasında toplam 1598 proje başvurusu yapıldı. Ödüller için 27 kategoride yarışıldı. Jüri değerlendirmesi sonucunda 265 proje finalist olarak belirlendi. Finalistlerin açıklanmasının ardından, 24 Mayıs 2021 – 14 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen halkoylamasında oyların çoğunluğunu alan Türkiye Uzay Ajansı (TUA)’nın web sitesi (tua.gov.tr) Kamu Kurumu kategorisinde birinci oldu.

 

 

 

 

 

 

TÜRKİYE UZAY AJANSI BAŞKANLIĞINDA ÖDÜL TÖRENİ


TUA, TÜRKSAT ve 90Pixel firması Heyetlerinin hazır bulunduğu ödül töreninde; Birincilik ödülü plaketini, Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Sayın Serdar Hüseyin YILDIRIM’a, Türksat A.Ş Genel Müdürü Sayın Hasan Hüseyin Ertok takdim ettiler.


 Başkan YILDIRIM, ‘’Sitenin hak ettiği ödülü aldığı için mutlu olduklarını ifade ederek; gelişimin sonu yok, web sitemizi dinamik bir şekilde geliştirmeye devam edeceğiz. Web sitemizden uluslararası yarışmalarda da başarı bekliyoruz. Siteyi büyük emekle hazırlayan 90Pixel çalışanlarına, hosting hizmetini sağlayan TÜRKSAT'a ve Türkiye Uzay Ajansı bünyesindeki ekibimize teşekkür ediyorum. Kullanıcılarımızın yapıcı tenkitleriyle daha da gelişecek. " dedi. 


Türksat A.Ş Genel Müdürü Sayın Hasan Hüseyin ERTOK ise “Türkiye Uzay Ajansı'nın topluma bakan yüzü olan internet sitesinin yapımında görev almak bizler için önemliydi. Ayrıca bu sitenin ödülü alması da bizleri ayrıca gururlandırdı. TÜRKSAT olarak Türkiye Uzay Ajansı'na desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.
 

Benzer Haberler